DETOKSSOS

DETOKSSOS, %100 bitkisel ürünlerden imal edilmiş doğal bir sostur. DETOKSSOS, içeriğindeki birçok bitkiseller, yağ ve tohum özleri sayesinde vücudunuzun ihtiyacı olan doğal detoksu kolaylıkla gerçekleştiren bir beslenme destek ürünüdür.

DETOKSSOS, vücudunuza dışarıdan çeşitli yollarla giren ve vücudunuzda atık madde olarak dışarı atılmayı bekleyen zararlı toksinlerden, vücudunuzu arındırmaktır. Vücudunuza detoks uygulamanın, bedeninizi dışarıya doğru arındırmanın birçok yolu vardır.

DETOKSSOS, düzenli olarak tüketildiği zaman “Doğal Detoks Yöntemi” ile karaciğerinizin ve iç organlarınızın hızlı bir şekilde temizlenmesine yardımcı olmaktadır. Bu sayede sağlıklı bir bedene kavuşup, sağlıklı bir şekilde kilo verirken vücudunuza da destek olur.

DETOKSSOS düzenli olarak tüketildiğinde, vücudunuzun formunu doğal yöntemlerle koruyabilirsiniz.

İçeriğindeki Bitkisel ürünlere alerjisi olan kişiler doktorlarına sormaları gerekir.

DETOKSSOS’U KİMLER KULLANAMAZ?
Baharat tüketimi yasak olan kimseler, hamile ve emziren bayanlar, ülser ve crohn hastalığı olanlar, kanamalı hemoroidi olanlar. DETOKSSOS KULLANAMAZLAR.

TÜKETİM ŞEKLİ: DETOKSSOS 220 gr. 21- 25 porsiyon olarak imal edilmiştir. Yaklaşık 1 veya 2 çay kaşığı DETOKSSOS bir bardak ayran, kefir veya küçük bir kâse yoğurdun içinde akşam yemeğinden 2 saat sonra bol su ile tüketilmesi tavsiye edilmektedir.

İÇİNDEKİLER:

Karanfil, Solucan Otu, Pelin Otu, Kırlangıç Otu, Boy Otu, Zencefil, Safran, Sinameki, Kenevir Tohumu, Meyan Kökü, Çörek Otu Yağı, Kantaron yağı, Aspir Yağı, Kırmızı Pulbiber, Deve Dikeni

Detokssos Ambalajı Nedir?

Tüm yağ çeşitlerimiz cam şişe içerisinde gönderilmektedir. Cam şişe sayesinde raf ömrünü uzatıyoruz.

Detokssos Nasıl Sipariş Verebilirim?

Web sitemizden hemen sipariş oluşturarak satın alabilirsiniz veya whatsapp hattımızdan sipariş oluşturabilirsiniz. Web sitemiz üzerinden kredi kartı, havale-eft veya kapıda ödemeli sipariş verilmektedir.

Detokssos Kargo Paketi Nasıl Yapılmaktadır?

Tüm siparişler patpat yardımı ile sarılmaktadır, ayrıca karton ile sağlamlığı desteklenmektedir. Tarafınıza kırılmayacak şekilde ulaşması için özen gösteriyoruz. Kargoda olabilecek kırılmalara karşı, yeni ürün gönderiyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yok.

Yalnızca bu ürünü satın alan giriş yapmış müşteriler inceleme bırakabilir.