SIĞLA AKGÜNLÜK YAĞI

Antiseptik özelliklere sahip olan sığla akgünlük yağı cildinizde oluşan yaraların iyileşmesini kolaylaştırıcı özelliğe sahiptir. Sığla akgünlük yağı; gastrit, ülser, reflü gibi çeşitli mide rahatsızlıklarının giderilmesinde etkilidir. Sığla akgünlük yağı, düzenli olarak tüketildiğinde sindirim sisteminin çalışmasına destek sağlıyor.

Sığla Akgünlük Yağı Ambalajı Nedir?

Tüm yağ çeşitlerimiz koyu şişe içerisinde gönderilmektedir. Koyu olmasının sebebi yağların ışığa karşı duyarlı olmasından dolayıdır. Koyu cam şişe sayesinde raf ömrünü uzatıyoruz. Kapaklarımız plastik ve içten kolay dökülmesi için aparatı bulunmaktadır.

Sığla Akgünlük Yağı Nasıl Sipariş Verebilirim?

Web sitemizden hemen sipariş oluşturarak satın alabilirsiniz veya whatsapp hattımızdan sipariş oluşturabilirsiniz. Web sitemiz üzerinden kredi kartı, havale-eft veya kapıda ödemeli sipariş verilmektedir.

Sığla Akgünlük Yağı Kargo Paketi Nasıl Yapılmaktadır?

Tüm siparişler patpat yardımı ile sarılmaktadır, ayrıca karton ile sağlamlığı desteklenmektedir. Tarafınıza kırılmayacak şekilde ulaşması için özen gösteriyoruz. Kargoda olabilecek kırılmalara karşı, yeni ürün gönderiyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yok.

Yalnızca bu ürünü satın alan giriş yapmış müşteriler inceleme bırakabilir.